Naujienos

Gerumo ir padėkos vakaras ,,Gerų darbų regata“

Jau tapo tradicija, kad metų gale Miežaičių kaimo bendruomenėje organizuojamas gerumo ir padėkos vakaras. Labai džiaugiamės, kad žmonės nėra akli ar abejingi kitų kuriamam grožiui, geriems darbams, pasiektiems rezultatams. Jaučiame pareigą kasmet pagerbti tuos, kurie darė gerus darbus, nesivaikydami finansinės naudos ar asmeninės gerovės ir tuos, kurie švenčia gražius jubiliejus.

Gerumo ir padėkos vakaras prasidėjo bendruomenės jubiliatų sveikinimu. Bendruomenės pirmininkė Lina Dikavičienė nuoširdžius ir šiltus žodžius skyrė Zitai Pečiulionienei, Virginijai Žverėlienei, Stanislovui Jarulaičiui ir Vidui Šimkui, kurie šiais metais atšventė gražius gyvenimo jubiliejus. Jiems įteiktos atminimo dovanėlės ir gėlių žiedai.

Už nenuilstantį norą padėti kaimo bendruomenei,  už iniciatyvą ir kilnias pastangas burti bei telkti kaimo žmones, už nuoširdų bendradarbiavimą, už aktyvų dalyvavimą bendruomeninėje veikloje ,,Gerumo burės“ įteiktos Irinai Lisicai, Stanislavai Pečiulionienei, Violetai Vencevičienei, Silvai Volkovienei. Į Radviliškio visuomenės sveikatos biuro specialistės Gražinos Žiaunienės rankas ,,Gerumo burė“ pateko už požiūrį į paprastą kaimo žmogų, už bendravimą, pagalbą įgyvendinant projektą ,, Ateitis mūsų rankose“. Už gražią iniciatyvą organizuojant kraštiečių susitikimą, už pagalbą tvarkant prieigą prie bendruomenės namų, už prisidėjimą nuoširdžiu darbu statant koplytstulpį ,,Gerumo burės“ įteiktos Mariui Šimatoniui, Audriui Jurgaičiui, Zenonui Pečiulioniui, Anastasijui Volkovui, Rolandui Jokubauskui. Atminimo dovanėlės ,,Gerumo burės“ įsigytos už Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos skirtas lėšas Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“. Už skirtas lėšas bendruomenė įsigijo ir 25 ltr, virdulį karštam vandeniui, kuris labai reikalingas esant gausesniems bendruomenės narių susibūrimams.

Vakaro pabaigoje bendruomenės pirmininkė L. Dikavičienė sakė: – pasaulį gelbsti ne minios, ne kariuomenės, bet žiupsnelis meilės druskos ir tiesos šviesos. Kiekvienas iš mūsų esame Sėjėjas. O tie grūdeliai, kuriuos mes sėjame, tai gerumo, vilties ir meilės grūdai. Jie byra ne tik iš mūsų rankų. Jie byra ir iš širdies. Bendraukime tarpusavyje, dalinkimės mintimis ir idėjomis ir darbo užteks visiems.

Susirinkusieji dar ilgai bendravo prie arbatos puodelio, atliko linksmas užduotis, sukosi šokių aikštelėje.

Rekomenduojame kitas naujienas



Rašyti komentarą