Naujienos

Štai ir nuskambėjo vaikų vasaros stovykla VASARA 2019 organizuota Miežaičių kaimo bendruomenėje, kuri buvo viena iš veiklų įgyvendinamo projekto,, Ateitis mūsų rankose“

Štai ir nuskambėjo vaikų vasaros stovykla VASARA 2019 organizuota Miežaičių kaimo bendruomenėje, kuri buvo viena iš veiklų įgyvendinamo projekto,, Ateitis mūsų rankose“.
Paskutinė diena stovykloje prasidėjo proto mūšiu kuriame stovyklautojai atsakinėjo į klausimus susijusius su patirtais įspūdžiais stovyklaujant.
Vėliau vyko nuotaikingas madų šou. Po pietų stovyklautojai surašė ant lapelių savo svajones, lūkesčius, palinkėjimus vienas kitam. Lapeliai buvo pririšti prie balionų ir paleisti skristi toli, toli, tarsi kviesdami kitais metais vėl susitikti.
Vaikai pasivaišino stovyklos dalyvių tėvelių padovanotu šakočiu. Patyrę daug nuostabių įspūdžių, atsisveikinę vieni su kitais stovyklautojai išsiskirstė namo, žinodami, kad kitais metais vėl susitiks.
Vaikų vasaros stovyklos bus organizuota ir kitais metais. Joje vėl dalyvaus Mėnaičių ir Miežaičių kaimų bendruomenių vaikai. Tai bus įgyvendinamo vietos projekto ,, Ateitis mūsų rankose“ tęsinys.
Stovyklos organizatoriai taria AČIŪ visiems prisidėjusiems prie sėkmingo stovyklos tikslo ir uždavinių pasiekimo. Iki naujų susitikimų.

 

Rekomenduojame kitas naujienas



Rašyti komentarą