Informacija

Kviečiu keliauti Kalėdinė savaitgalio kelionė Į ESTIJĄ: TARTU -TALINAS -LIMBAŽIAI

Sveiki visi laikas planuotis trumpas žiemos atostogas… Šiais metais gruodžio 6-8 dienomis kviečiu aplankyti, jau šventėms pasipuošusią Estiją: važiuosime per Valką ir Valgą; Tartu Mokslo centre „AHHAA“ galėsime „paliesti mokslą savo rankomis“, apsilankyti sferiniame planetariume ir išmėginti kitas atrakcijas; dvi nakvynės Estijos sostinėje Taline – lankysimės populiariausiame Talino muziejuje Lennusadam, vaikščiosime siauromis akmenimis grįstomis gatvelėmis ir žinoma Kalėdinis turgus Rotušės aikštėje; pakeliui į namus aplankysime sidabro muziejų ir papietausime restorane „Trys kambari“ (pietūs įskaičiuoti į kelionės kainą).

Detali kelionės programa prisegta.

Norinčius vykti į šią nuostabią kelionę prašau registruotis el. paštu andzelika.b@radviliskiovvg.lt nurodant vykstančiojo vardą, pavardę ir kontaktus iki lapkričio 1 dienos. Kadangi vietų skaičius autobuse ribotas – siūlyčiau paskubėti rezervuoti vietas.

Prašau, paviešinkite savo aplinkoje kelionės programą – labai norėtųsi, kad susirinktų reikiamas žmonių skaičius ir mes išvyktume į šią nuostabią Kalėdomis kvepiančią kelionę.

 

Kelionės programa >>>

 

Pagarbiai

Andželika Barčkienė
VVG „Radviliškio lyderis”
Projekto vadovė,
Tel.: +370 679 90 648

el.p.: andzelika.b@radviliskiovvg.lt

Rekomenduojame kitas naujienas



Rašyti komentarą